Κατεψυγμένα Θαλασσινά

Διάθετουμε μεγάλη ποικιλία κατεψυγμένων θαλασσινών, καθώς αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε με μεγάλες και επώνυμες εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίες διαθέτουν μεγάλα και υπερσύγχρονα αλιευτικά πλοία σε όλους τους ωκεανούς. Τα κατεψυγμένα θαλασσινά μας είναι κατεψυγμένα επί πλοίου για να διατηρούν τη φρεσκάδα και το άρωμα της θάλασσας.

Γαρίδα black tiger

Ιδιότητες: Τις γαρίδες Black Tiger τις βρίσκουμε σε πολλά μεγέθη, φημίζονται για την απαλή τους γεύση και την πολύ ζουμερή τους σάρκα. Χαρακτηριστικό τους είναι οι μαύρες ρίγες στη ράχη τους.

Προέλευση: Ινδικός Ωκεανός.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Σωτέ, ψητές, σαγανάκι, σε σάλτσες με μακαρόνια, σε ριζότο, τηγανητές.

Γαρίδα Sea-Tiger

Ιδιότητες: Οι Γαρίδες Sea-tiger είναι καφέ με σκούρα ράχη και ρίγες, ενώ το βάρος τους κυμαίνεται στα 25-35 γραμμάρια. Ζουν σε βάθος 200 μέτρων. Είναι ιδιαιτέρως πρωτεϊνούχες και με χαμηλά λιπαρά. Τις βρίσκουμε κυρίως στον Ινδο-δυτικό ειρηνικό ωκεανό.

Προέλευση: Εισαγωγής.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Τηγανητές, γκριλ, ψητές στο μπάρμπεκιου, σωτέ, σε σάλτσες με μακαρόνια, σε ριζότο.

Γαρίδα Ατλαντικού

Ιδιότητες: Η γαρίδα ατλαντικού είναι γνωστή για την μοναδική τρυφερή της σάρκα και την ιδιαίτερη της γεύση. Οι γαρίδες Ατλαντικού είναι μεγάλες σε μέγεθος, ενώ για πολλούς θεωρούνται οι καλύτερες και πιο γευστικές γαρίδες που διατίθενται.

Προέλευση: Ατλαντικός.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Το μεγάλο τους μέγεθος τις καθιστά ιδανικές για ψήσιμο στα κάρβουνα, αλλά γίνονται εύκολα και κοκκινιστές, σαγανάκι και τηγανητές.

Γαρίδα Αργεντινής

nor

Ιδιότητες: Οι Γαρίδες Αργεντινής είναι τροφή πλούσιας διατροφικής αξίας, χαμηλή σε λιπαρά. Χαρακτηρίζονται απ’το κόκκινο- ροζ χρώμα τους και το κέρατο στο κεφάλι. Έχουν πλούσια γεύση και είναι εξαιρετική επιλογή για διατροφή δίαιτας.

Προέλευση: Αργεντινής.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κρύα σαλάτα, κοκκινιστές με ζυμαρικά ή ρύζι, τηγανητές, σαγανάκι. Επίσης, αποτελούν ένα εξαιρετικό ουζομεζέ.

Γαρίδες Γάμπαρη

Ιδιότητες: Γάμπαρη ή αλλιώς γάμπαρες όπως τις λένε στον αμβρακικό κόλπο όπου και αλιεύονται, ονομάζονται οι μικρές γαρίδες με τα χαρακτηριστικά μακριά μουστάκια, και με την ουρά σε χρωματισμούς κόκκινο, κίτρινο και μπλε. Είναι γνωστές για την γεύση που προσφέρουν αλλά και για το ότι είναι αρκετά μεγάλες μέχρι και 15 εκατοστά. είναι τροφή πλούσιας διατροφικής αξίας, χαμηλή σε λιπαρά. Η βασική προέλευση της γαρίδας γάμπαρη είναι ο αμβρακικός κόλπος και ο Πλαταμώνας.

Προέλευση Γαρίδας: Εγχώρια, Ατλαντικού.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κρύα σαλάτα, κοκκινιστές με ζυμαρικά ή ρύζι, τηγανητές, σαγανάκι. αποτελεί ένα εξαιρετικό ουζομεζέ

Γαρίδα Vannamei  

Ιδιότητες: Η γαρίδα Vannamei διατίθεται προβρασμένη. Θεωρείται το πιο συχνό και δημοφιλές είδος καλλιέργειας στην Νοτιοανατολική Ασία. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, ασβέστιο και βιταμίνη Α.

Προέλευση: Ιχθυοκαλλιέργειας Ατλαντικού.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Είναι ιδανικές για γαριδοσαλάτα, κοκκινιστές με ζυμαρικά ή ρύζι, γαριδόσουπα.

Γαρίδες Ελλάδος

Ιδιότητες: Οι γαρίδες Ελλάδος είναι από ανεμότρατες. Αποτελούν μια εξαιρετικά θρεπτική και νόστιμη τροφή με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Συγκεντρώνουν λιπαρά ω-6 και ω-3, το καρδιοπροστατευτικό σελήνιο, ιώδιο, φώσφορο, βιταμίνη Β-12, η οποία ενισχύει το μεταβολισμό και είναι άριστη πηγή πρωτεϊνών.

Προέλευση: Εγχώριες

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυα από ανεμότρατες.

Τρόπος Μαγειρέματος: Γίνονται εξαιρετικές στο τηγάνι, αλλά μπορούν να γίνουν και βραστές με λαδολέμονο. Γαρίδες με τέτοια γεύση και φρεσκάδα, όσο πιο απλά μαγειρεύονται τόσο το καλύτερο.

Γαρίδα Προβρασμένη

Ιδιότητες: Γαρίδα αποφλοιομένη και προβρασμένη, απαλλαγμένη απ’το κεφάλι. Είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη, σελήνιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο, όπως τα υπόλοιπα είδη γαρίδας.

Προέλευση: Εγχώριες και εισαγωγής.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυα

Τρόπος Μαγειρέματος: Αστακομακαρονάδα, ριζότο, σαλάτα, ψητό στο φούρνο, στον ατμό, στα κάρβουνα.

Γαρίδα ακ/λη απ/νη με ουρά

Ιδιότητες: Διαθέτουμε γαρίδες ψίχα, απαλλαγμένες απ’το κεφάλι και αποφλοιομένες, έτοιμες για μαγείρεμα. Είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη, σελήνιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο, όπως τα υπόλοιπα είδη γαρίδας.

Προέλευση: Εισαγωγής.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

King Crab

Ιδιότητες: Το King Crab βρίσκεται κυρίως σε κρύες θάλασσες. Λόγω του μεγάλου μεγέθους τους και της γεύσης του κρέατος τους, πολλά είδη αλιεύονται και πωλούνται ευρέως ως τρόφιμα. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C , φυλλικό οξύ , βιταμίνη Β12 , πρωτεΐνη και αμινοξέα και δεν περιέχουν καθόλου υδατάνθρακες.

Προέλευση: Νορβηγία, Καναδάς, Ρωσία.

Τρόπος Αλιείας: Κλούβες.

Τρόπος Μαγειρέματος: Σαλάτες, ψητά, σούπα, στον ατμό.

Πόδια King Crab Βρασμένα

Ιδιότητες: Η σάρκα του βασιλιά κάβουρα, όπως θεωρείται είναι εκλεκτή. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η νοστιμιά του κρέτος του και γι’ αυτό είναι ένα περιζήτητο είδος. Προσοχή απαιτεί η αφαίρεση του κέλυφους, ώστε να εκμεταλλευτείται στο μέγιστο την ποσότητα που διαθέτει. Έχει πολύ χαμηλές θερμίδες και λιπαρά. Τα καβούρια αποτελούν το ‘ιδανικό κρέας’ για όσους υπολογίζουν συστηματικά τις θερμίδες.

Προέλευση: Νορβηγία, Καναδάς, Ρωσία.

Τρόπος Αλιείας: Κλούβες.

Τρόπος Μαγειρέματος: Βραστά, στον ατμό, σούπα, ψητά.

Καβούρι Snow πόδια & ψίχα

Ιδιότητες: Tα καβούρια snow είναι μικρότερα από τα King Crab, διαθέτουν όμως εξαιρετικά μεγάλα πόδια με λεπτότερα κελύφη. Ιδιαίτερα εύγευστα και πλούσια σε λιπαρά ω-3.

Προέλευση: Χιλή.

Τρόπος Αλιείας: Κλούβες.

Τρόπος Μαγειρέματος: Ταιριάζει πολύ με σκόρδο και βούτυρο. Γίνεται εξαιρετική καβουροσαλάτα. Επίσης τρώγονται βραστά και ψητά.

Καραβίδα Ολόκληρη

Ιδιότητες: Οι περισσότερες καραβίδες δεν μπορούν να ανεχθούν μολυσμένο νερό. Διατροφικά είναι πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Είναι εξαιρετική πηγή μεταλλικών στοιχείων, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο που βοηθούν στην ανάπτυξη οστών, δοντιών και μυών.

Προέλευση: Ισλανδία, Δανία, Σκωτία.

Τρόπος Αλιείας: Νταούλια.

Τρόπος Μαγειρέματος: Σαν ριζότο, καραβιδομακαρονάδα, σωτέ, γκριλ, ψητές, σε σούπα.

Αστακός Ολόκληρος

Ιδιότητες: Ο Αστακός θεωρείται το εντυπωσιακότερο και το πιό νόστιμο έδεσμα σε όλα τα μέρη του κόσμου. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και σε μεταλλικά στοιχεία. Η σάρκα του είναι λευκή, το κρέας του συνεκτικό και η γεύση του χαρακτηριστική.

Προέλευση: Ατλαντικού, Καραϊβικής.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Αστακομακαρονάδα, ριζότο, σαλάτα, ψητό στο φούρνο, στον ατμό, στα κάρβουνα.

Αστακοουρά

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι astakooures.jpg

Ιδιότητες: Στην αστακοουρά βρίσκεται το περισσότερο κρέας του αστακού. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και μεταλλικά στοιχεία.

Προέλευση: Βραζιλία, Κούβα.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Αστακομακαρονάδα, σωτέ, ψητές, γκριλ.

Καραβιδόψιχα

Ιδιότητες: Οι καραβίδες είναι μια από τις πηγές μεταλλικών στοιχείων, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο που βοηθούν στην ανάπτυξη οστών, δοντιών και μυών. Μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση εμφάνισης ασθενειών που σχετίζονται με τα οστά ή που προκαλούνται από ανεπάρκεια ασβεστίου και μαγνησίου.

Προέλευση: Ισλανδίας, Δανίας, Νορβηγίας.

Τρόπος Αλιείας: Νταούλια.

Τρόπος Μαγειρέματος: Τηγανιτές σε κουρκούτι με σως κοκτέηλ, αχνιστές, σωτέ, γκριλ, ψητές.

Χτένια 1/2 Κέλυφος Ψίχα

Ιδιότητες: Το χτένι είναι από τα πιο “εύκολα” οστρακοειδή που μπορούμε να χειριστούμε στο μαγείρεμα. Είναι ιδιαίτερα πρωτεϊνούχα και πλούσια σε σελήνιο, ψευδάργυρο, φώσφορο, βιταμίνη Β12 και σίδηρο ενώ είναι καλή πηγή για τα ω3 λιπαρά και το μαγνήσιο.

Προέλευση: Γαλλία.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Μαγειρέυονται και τρώγονται με πολλούς τρόπους, αλλά ποτέ δεν προσφέρονται ωμά. Ψητά στο γκριλ, σωτέ, με ζυμαρικά ή ρύζι. Τους ταιριάζει πολύ το βούτυρο και η κρέμα γάλακτος.

Xτένια με/χωρίς αυγό

Ιδιότητες: Το χτένι είναι από τα πιο “εύκολα” οστρακοειδή που μπορούμε να χειριστούμε στο μαγείρεμα. Είναι ιδιαίτερα πρωτεϊνούχα και πλούσια σε σελήνιο, ψευδάργυρο, φώσφορο, βιταμίνη Β12 και σίδηρο ενώ είναι καλή πηγή για τα ω3 λιπαρά και το μαγνήσιο.

Προέλευση: Εισαγωγής.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Μαγειρεύονται και τρώγονται με πολλούς τρόπους, αλλά ποτέ δεν προσφέρονται ωμά. Ψητά στο γκριλ, σωτέ, με ζυμαρικά ή ρύζι. Τους ταιριάζει πολύ το βούτυρο και η κρέμα γάλακτος.

Χταπόδι

Ιδιότητες: Τα χταπόδια έχουν περίπλοκο νευρικό σύστημα και εξαιρετική όραση, και είναι από τα πιο έξυπνα και πολύμορφα από όλα τα ασπόνδυλα. Η γεύση τους είναι ξεχωριστή και νόστιμη ενώ παράλληλα είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης μαγγανίου, ψευδαργύρου, σεληνίου, ριβοφλαβίνης και βιταμίνης Β12. Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, αλλά είναι πλούσια σε χοληστερόλη.

Προέλευση: Εγχώρια και εισαγωγής

Τρόπος Αλιείας: Καθετή, συρτή βυθού, τράτα.

Τρόπος Μαγειρέματος: Για να διασπαστεί το κολλαγόνο, χρειάζεται αργό και σιγανό μαγείρεμα. Βραστό (όχι με νερό γιατί σκληραίνει) με ξύδι ή κρασί, τηγανητό, ψητό στα κάρβουνα, στη χύτρα, στιφάδο.

Μεγέθη: 0,500 kg – 6 kg

Χταπόδι Βρασμένο

Ιδιότητες: Το κατεψυγμένο χταπόδι διατίθεται και βρασμένο. Μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, σελήνιο, ριβοφλαβίνη και βιταμίνη Β12 με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Προέλευση: Εγχώρια και εισαγωγής.

Τρόπος Αλιείας: Καθετή, συρτή βυθού, τράτα.

Μεγέθη: 0,500 kg – 6 kg

Χταπόδι Βρασμένο Πλοκάμι

Ιδιότητες: Το χταπόδι βρασμένο πλοκάμι είναι μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, σελήνιο, ριβοφλαβίνη και βιταμίνη Β12 με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Προέλευση: Εγχώριο και εισαγωγής.

Καλαμάρι

Ιδιότητες: Το καλαμάρι έχει σαν ιδιαίτερο διατροφικό χαρακτηριστικό την αρκετά υψηλή περιεκτικότητα σε ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι γνωστά για τις καρδιο-προστατευτικές τους ιδιότητες, ενώ έχουν συσχετισθεί και με οφέλη για τη λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και βιταμίνη Β12, και συμβάλλουν στην ενίσχυση της αντιοξειδωτικής ικανότητας του οργανισμού προσφέροντας σημαντικά ποσά βιταμίνης Ε και σεληνίου.

Προέλευση: Εγχώριο, εισαγωγής.


Τρόπος Αλιείας: Τράτες, καλαμαριέρα.

Τρόπος Μαγειρέματος : Ψητά, τηγανητά, σχάρα, κατσαρόλα.

Καλαμάρι Ροδέλα

Ιδιότητες: Καλαμάρι ροδέλα καθαρισμένο και έτοιμο για μαγείρεμα. Τα καλαμάρια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και βιταμίνη Β12, και συμβάλλουν στην ενίσχυση της αντιοξειδωτικής ικανότητας του οργανισμού προσφέροντας σημαντικά ποσά βιταμίνης Ε και σεληνίου.

Προέλευση: Εγχώριο, εισαγωγής.


Τρόπος Αλιείας: Τράτες, καλαμαριέρα.

Τρόπος Μαγειρέματος : Ψητά, τηγανητά, σχάρα, κατσαρόλα.

Καλαμάρι Καθαρισμένο

Ιδιότητες: Ολόκληρο καλαμάρι, καθαρισμένο έτοιμο για μαγείρεμα. Τα καλαμάρια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και βιταμίνη Β12, και συμβάλλουν στην ενίσχυση της αντιοξειδωτικής ικανότητας του οργανισμού προσφέροντας σημαντικά ποσά βιταμίνης Ε και σεληνίου.

Προέλευση: Εγχώριο, εισαγωγής.


Τρόπος Αλιείας: Τράτες, καλαμαριέρα.

Τρόπος Μαγειρέματος : Ψητά, τηγανητά, σχάρα, κατσαρόλα.

Θράψαλο Ολόκληρο

Ιδιότητες: Το θράψαλο είναι συγγενικό είδος με το καλαμάρι. Ξεχωρίζει απο αυτό παρατηρώντας τα πλοκάμια και τα πτερύγια του αλλά και τις διαφορές στο χρώμα. Τα πλοκάμια του θράψαλου έχουν ίσο μέγεθος μεταξύ τους, ενώ το καλαμάρι έχει δυο πλοκάμια μεγαλύτερα από τα υπόλοιπα. Τα θρεπτικά του στοιχεία είναι στα ίδια επίπεδα μ’αυτά του καλαμαριού.

Προέλευση: Εγχώριο, εισαγωγής.


Τρόπος Αλιείας: Τράτες, καλαμαριέρα.

Τρόπος Μαγειρέματος : Ψητά, τηγανητά, σχάρα, κατσαρόλα.

Θράψαλο Καθαρισμένο

Ιδιότητες: Ολόκληρο θράψαλο, καθαρισμένο έτοιμο για μαγείρεμα. Τα θρεπτικά του στοιχεία είναι στα ίδια επίπεδα μ’αυτά του καλαμαριού.

Προέλευση: Εγχώριο, εισαγωγής.

Τρόπος Αλιείας: Τράτες, καλαμαριέρα.

Τρόπος Μαγειρέματος : Ψητά, τηγανητά, σχάρα, κατσαρόλα.

Θράψαλο Πλοκάμι

Ιδιότητες: Θράψαλο πλοκάμι καθαρισμένο, για απευθείας μαγείρεμα. Πλούσια σε πρωτεΐνες και καθαρισμένα για εξοικονόμηση χρόνου στη χρήση τα πλοκάμια θράψαλου διατίθενται στο κατάστημα μας σε διάφορα μεγέθη.

Προέλευση: Εισαγωγής.

Σουπιά με μελάνι

Ιδιότητες: Η σουπιά διατίθεται ολόκληρη με το μελάνι. Έχει πολύ νόστιμη γεύση, λίγο πιο γλυκιά απ΄το καλαμάρι. Οι σουπιές είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών, απαραίτητων αμινοξέων, βιταμινών και μετάλλων.

Προέλευση: Εγχώρια, εισαγωγής.

Τρόπος Αλιείας: Συρόμενα δίχτυα, συρτή βυθού. 

Τρόπος Μαγειρέματος: Ψήσιμο στη σχάρα, στο φούρνο, στο τηγάνι, στην κατσαρόλα.

Σουπιά Καθαρισμένη

Ιδιότητες: Η σουπιά καθαρισμένη είναι έτοιμη για μαγείρεμα. Η σουπιά έχει πολύ νόστιμη γεύση, λίγο πιο γλυκιά απ΄το καλαμάρι. Οι σουπιές είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών, απαραίτητων αμινοξέων, βιταμινών και μετάλλων.

Προέλευση: Εγχώρια, εισαγωγής.

Τρόπος Αλιείας: Συρόμενα δίχτυα, συρτή βυθού. 

Τρόπος Μαγειρέματος: Ψήσιμο στη σχάρα, στο φούρνο, στο τηγάνι, στην κατσαρόλα.

Mύδια 1/2 κέλυφος και ψίχα

Ιδιότητες: Τα μύδια διατίθονται με το μισό κέλυφος και την ψίχα τους. Πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, σελήνιο, μαγγάνιο, σίδηρο και εξαιρετική πηγή βιταμινών.

Προέλευση: Εγχώρια.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Αχνιστά, σαγανάκι με κόκκινες σάλτσες και μυρωδικά.

Μύδια Ψίχα

Ιδιότητες: Τα μύδια σε ψίχα διατίθονται με άλμη σε σακουλάκι. Πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, σελήνιο, μαγγάνιο, σίδηρο και εξαιρετική πηγή βιταμινών.

Προέλευση: Εγχώρια.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Αχνιστά, σαγανάκι με κόκκινες σάλτσες και μυρωδικά.

Καβούρι Soft Shell

Ιδιότητες: Το Καβούρι soft shell μπορεί να καταναλωθεί σχεδόν ολόκληρο αφού είναι πολύ μαλακό το κέλυφος του. Πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες.

Προέλευση: Ταϋλάνδη.

Τρόπος Αλιείας: Κλούβες.

Τρόπος Μαγειρέματος: Βραστά, σούπα, ψητά, τηγανητά.

Καβούρια Ολόκληρα

Ιδιότητες: Τα καβούρια είναι πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη C , φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β12, ασβέστιο και κάλιο.

Προέλευση: Εγχώριο, Ατλαντικού.

Τρόπος Αλιείας: Κλούβες.

Τρόπος Μαγειρέματος: Βραστά, καβουροσαλάτα, ψητά.

Ανάμεικτα Θαλασσινά

Ιδιότητες: Τα ανάμεικτα θαλασσινά περιέχουν μια ποικιλία από ψίχα μυδιών, ψίχα στρειδιών και άλλων όστρακων, καλαμάριου σε ροδέλες και γαρίδες ψίχα. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για εστιατόρια καθώς εξοικονομούν απεριόριστο χρόνο στους σεφ που διαχειρίζονται την πρώτη ύλη.

Προέλευση: Εισαγωγής.

Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.

Τρόπος Μαγειρέματος: Τα ανάμεικτα θαλασσινά είναι κατάλληλα για πιάτα θαλασσινών όπως μακαρόνια ή ρυζότο θαλασσινών.

Σουρίμι – Πανέ

Ιδιότητες: Το σουρίμι και τα διάφορά πανέ που διαθέτουμε αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για ορεκτικά και πρώτα πιάτα. Είναι έτοιμα για μαγείρεμα και η γεύση των πανέ είναι ένας νόστιμος συνδυασμός τραγανής επικάλυψης και ψαριού ή καβουριού.

Προέλευση: Εισαγωγής

Τρόπος Μαγειρέματος: Το πανέ σουρίμι γίνεται κυρίως στο τηγάνι ή στο φούρνο και συνοδεύει ιδανικά σαλάτες ή ορεκτικά.

Σουρίμι Καβούρι

Ιδιότητες: Το σουρίμι καβούρι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ορεκτικά και πρώτα πιάτα. Είναι έτοιμο για τηγάνισμα και η γεύση του θυμίζει την ψίχα καβουριού.

Προέλευση: Εισαγωγής

Τρόπος Μαγειρέματος: Το σουρίμι καβούρι γίνεται κυρίως στο τηγάνι ή στο φούρνο και συνοδεύει ιδανικά σαλάτες ή ορεκτικά.