Διαθέτουμε ζωντανά αλιεύματα, τόσο σε εγχώρια είδη, όσο και εισαγωγής.
Αστακός
Ιδιότητες: Ο αστακός θεωρείται το εντυπωσιακότερο έδεσμα σε όλα τα μέρη του κόσμου. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και σε μεταλλικά στοιχεία.
Προέλευση: Εγχώριος και εισαγωγής.
Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.
Τρόπος Μαγειρέματος: Αστακομακαρονάδα, ριζότο, σαλάτα, ψητό στο φούρνο, στον ατμό, στα κάρβουνα.
Αστακοκαραβίδα
Ιδιότητες: Είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος Καραβίδα, με χαρακτηριστικό την μεγάλη ουρά σαν του Αστακού και 2 μεγάλες δαγκάνες. Πρέπει να μαγειρεύονται ζωντανές. Είναι εξαιρετικά θρεπτικές, πλούσιες σε σελήνιο και πρωτεΐνη.
Προέλευση: Εγχώρια, Καναδά, Βοστόνη.
Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.
Τρόπος Μαγειρέματος: Αχνιστές, σωτέ, γκριλ, ψητές.
Καβούρι
Ιδιότητες: Τα καβούρια είναι πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη C , φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β12, ασβέστιο και κάλιο.
Προέλευση: Εγχώρια, Γαλλία.
Τρόπος Αλιείας: Κλούβες.
Τρόπος Μαγειρέματος: Βραστά, καβουροσαλάτα, ψητά.
Κολοχτύπα
Ιδιότητες: Η κολοχτύπα δεν έχει δαγκάνες και το κρέας που είναι ωφέλιμο, προέρχεται από την ουρά. Διατροφικά, είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και καλά μέταλλα.
Προέλευση: Εγχώρια.
Τρόπος Αλιείας: Δίχτυ.
Τρόπος Μαγειρέματος: Μακαρονάδα με μία απλή κόκκινη σάλτσα, σούπα, ψητή.