Χονδρική Πώληση Αλιευμάτων

Η εταιρεία “ΑργυρόΝησος” δραστηριοποιείται στη χοντρική πώληση σε φρέσκα ψάρια και αλιεύματα για πάνω από 15 χρόνια. Έχοντας συνεργαστεί στενά με επαγγελματίες του χώρου εστίασης, μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και εστιατόρια ή μικρότερες μονάδες εστίασης, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η πρώτη ύλη για ένα άψογο αποτέλεσμα γι’ αυτό και διατηρούμε αναλλοίωτη την ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων που εμπορευόμαστε από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας.

 

Έχουμε αναπτύξει ένα ιδιόκτητο δίκτυο μεταφορών που μας επιτρέπει να είμαστε άμεσοι και να διεκπεραιώνουμε κάθε παραγγελία ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δυσκολία της, ενώ οι μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει επιβεβαιώνουν την αμεσότητα και υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε μονάδα.

 

Διακρινόμαστε για τον τρόπο που επιλέγουμε οι ίδιοι τα φρέσκα ψάρια μας απ’τους καλύτερους ψαρότοπους της Μεσογείου αλλά και για την προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας από το εξωτερικό, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλα και υπερσύγχρονα αλιευτικά σε όλους τους ωκεανούς. Έτσι, σας παρέχουμε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά απ’όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε τις ανάγκες τροφοδοσίας της δικής σας μονάδας.

    GDPR: Συμφωνώ να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία μου για την επικοινωνία μαζί μου