Η Εταιρεία

Η εταιρεία «ΑργυρόΝησος» δραστηριοποιείται στις εισαγωγές και το χονδρικό – λιανικό εμπόριο νωπών ψαριών και κατεψυγμένων αλιευμάτων. Για περισσότερο από 15 χρόνια συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση φρέσκων ψαριών και θαλασσινών. Με έδρα την Αθήνα και τη Σαντορίνη παραλαμβάνουμε πραγματικά ολόφρεσκα ψάρια, εγχώρια και εισαγωγής, τα οποία διανέμουμε άμεσα με ιδιόκτητα μεταφορικά  μέσα στους πελάτες μας.

Άριστη Ποιότητα & Φρεσκάδα

Κυρίαρχος και δυναμικός στόχος στην “ΑργυρόΝησος” είναι η άριστη ποιότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων της. Επιλέγουμε τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά μας από εξειδικευμένους επαγγελματίες του είδους που ψαρεύουν στους καλύτερους ψαρότοπους, με βασικό κριτήριο τη βιωσιμότητα και την εποχικότητα κάθε είδους αλιεύματος. Ελέγχουμε όλα τα στάδια, από την αλίευση, μεταφορά και πώληση τους εξασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα της αγοράς. Οι πελάτες μας, κάνοντας τις αγορές τους από τα καταστήματά μας, εξασφαλίζουν ένα γεύμα που διατηρεί τη φρεσκάδα της θάλασσας στο πιάτο τους.

Σεβασμός στη Φύση

Τα ενημερωτικά τακτικά σεμινάρια προσθέτουν εμπειρία στα στελέχη μας και είναι προστιθέμενη αξία στη συμβολή της διατήρησης ισορροπίας του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Επιλέγουμε τα ψάρια και θαλασσινά βάσει του τρόπου αλίευσής τους και σύμφωνα με όλους τους διεθνείς νόμους αλιείας, με σύστημα διαχείρησης, ώστε να προστατεύονται οι βιότοποι και να επιτρέπεται η αειφόρος ανάπτυξη στο θαλάσσιο οικοσύστημα. 

Εξυπηρέτηση με Υπευθυνότητα

Εξυπηρετούμε καθημερινά με υπευθυνότητα επαγγελματίες εστίασης σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και διατηρώντας τη διαχείριση ασφάλειας των τροφίμων. Υπέυθυνα και με μεράκι παραδίδουμε κάθε σας παραγγελία, ακόμα και την πιο απαιτητική, ανεξαρτήτου ποσότητας και βαθμού δυσκολίας. Αυτό επιτυγχάνεται με διαρκή ενημέρωση απο κεντρικές ιχθυαγορές, σε εγχώρια και παγκόσμια κλίμακα. Έτσι, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των σεφ και μαγείρων από μεγάλες μονάδες ξενοδοχείων, catering, εστιατορίων με τους οποίους διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες.

Τηλεφωνήστε μας στα τηλ:  210 3454500 – 210 5313033 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Δοκιμάστε μας!